Happiness and love for Prophetic family

The disciple said: When I am alone with Satan, I become unhappy but when I remember my love for Prophetic family, I become happy. The scholar said: Religion is all about love as mentioned in Quran 3:31.

أبو عبيدة الحذّاء : دَخَلتُ عَلى أبي جَعفَرٍ عليه السّلام ، فَقُلتُ : بِأَبي أنتَ واُمّي ، رُبَّما خَلا بِيَ الشَّيطانُ فَخَبُثَت نَفسي ، ثُمَّ ذَكَرتُ حُبّي إيّاكُم وَ انقِطاعي إلَيكُم فَطابَت نَفسي ؟ فَقالَ : يا زِيادُ ، وَيحَكَ ! و مَا الدّينُ إلَّا الحُبُّ !! ألا تَرى إلى قَولِ اللهِ تَعالى : إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِى يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s